Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialdine di Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 5 g di semi di anice
Briciole di prosciutto crudo
- 200 g di prosciutto crudo a pezzi (2 cm)
Sorbetto al melone
- 500 g di melone cantalupo, maturo, la polpa a cubetti precedentemente congelati
-
20
g di vino Porto bianco
nebo 20 g di vino bianco fruttato e dolce - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 albume
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 330 kJ / 78 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Aperitivo agrodolce
10 min
Cocktail ligure
10 min
Cestino centrotavola
5h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min
Ananas al cartoccio
1j
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min