Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialdine di Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 5 g di semi di anice
Briciole di prosciutto crudo
- 200 g di prosciutto crudo a pezzi (2 cm)
Sorbetto al melone
- 500 g di melone cantalupo, maturo, la polpa a cubetti precedentemente congelati
-
20
g di vino Porto bianco
nebo 20 g di vino bianco fruttato e dolce - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 albume
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 330 kJ / 78 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Mojito d'estate analcolico
15min
Cocktail alla frutta
10min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Burro all'arancia
3h 30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Mojito
10min