Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialdine di Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 5 g di semi di anice
Briciole di prosciutto crudo
- 200 g di prosciutto crudo a pezzi (2 cm)
Sorbetto al melone
- 500 g di melone cantalupo, maturo, la polpa a cubetti precedentemente congelati
-
20
g di vino Porto bianco
nebo 20 g di vino bianco fruttato e dolce - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 albume
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 330 kJ / 78 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Aperitivo al sedano
10 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Chawan mushi
35min
Pettirosso di Natale
10 min
Barchette agli asparagi e salmone
50 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Stelle di mare
30min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min