Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão
- 1 dente de alho
- Manteiga q.b. p/ untar
- 80 g espinafres descongelados bem espremidos
- 100 g filetes de pescada cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 4 gemas de ovo
- 1 pitada de noz-moscada
- 4 claras de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 299 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de peixe
1 Std.
Esparregado
20min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 Min
Crepes de pescada
1h 15min
Soufflé de espinafres e espargos
1 Std. 30 Min
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Pudim de peixe da avó Titão
2 Std. 30 Min
Soufflé de atum
1h 15min
Rolo de pescada e salmão
1h 15min
Empada de alheira e grelos
1 Std.
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1 Std.
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min