Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 950 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha tipo 65
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 963 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 186 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papa de arroz com banana e maçã
15min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30min
Papa de milho com pera e maçã
15min
Puré de carne e espinafres
30min
A 1ª bolacha
20 min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
O 1º puré de pescada
30min
Puré de pera e banana
5min
Puré de legumes e carne
40min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
O 1º puré de carne
30min
Puré de peixe e legumes
35min