Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 950 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha tipo 65
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 963 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 186 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
O 1º puré de pescada
30 min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45 min
Puré de maçã, pera e banana
15 Min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 min
Puré de peixe e legumes
35 min
A 1ª bolacha
20 min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30 min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 min