Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 150 g farinha integral
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Cobertura
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
-
100
g peito de frango s/ pele
nebo 100 g fiambre de frango - 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 dente de alho
- 100 g espinafres baby
Molho
- 200 g tomate em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de flor de sal
- 100 g milho cozido escorrido
- 250 g tomate-cereja cortado em rodelas
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 221 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa folhada rápida
2 Std.
Filetes no pão
1 Std.
Bebida energética de açafrão, cardamomo e amêndoa
6h 5min
Piza Margarita
1h 45 min.
Mini pizas
1 Std. 30 Min
Pizas careta
1 Std. 30 Min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 Min
A 1ª bolacha
20 min
Merengue de cacau
2 Std. 15 Min
Tarte de chocolate com natas
45 Min
Piza torcida
1 Std. 30 Min
Bolachas sablé
45 Min