Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 150 g farinha integral
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Cobertura
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
-
100
g peito de frango s/ pele
nebo 100 g fiambre de frango - 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 dente de alho
- 100 g espinafres baby
Molho
- 200 g tomate em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de flor de sal
- 100 g milho cozido escorrido
- 250 g tomate-cereja cortado em rodelas
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 221 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
O 1º puré de pescada
30 min
Duo de purés de fruta
2 godz. 20 min
Creme de cereais e fruta
20 min
Puré de maçã, pera e banana
15min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 min
Papa de arroz com banana e maçã
15min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 min
Papa de arroz com pera e abóbora
20 min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 min
Puré de fruta
15min
Papa de milho com pera e maçã
15min
O 1º puré de carne
30 min