Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 c. chá de sal
- 400 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g queijo flamengo
- 50 g queijo parmesão
- 1 dente de alho
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 120 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas às rodelas
- 50 g chourição
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1741 kJ / 416 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Dedos de salsicha do Halloween
1u.
Ossos com chocolate
1h 45min
Olhos de queijo e azeitona
1 Std. 20 Min
Cemitério de Halloween
35min
Pães de leite ao vapor com chocolate
3h 30min
Bolos-fantasma
1u.
Dedos de amêndoa
2h
Bengalas de Natal
50min
Waffles de aveia e espelta
25 min
Croquetes de atum
20min
Pãezinhos de queijo
2h
Húngaros
50min