Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 500 g camarão c/ casca
- 700 g água, mais q.b. p/ cozer
- 50 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g tomate em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 1 malagueta cortada em rodelas (volitelně)
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 50 g massa tipo cotovelo
- 1000 g amêijoa limpa
- 500 g postas de bacalhau demolhado baixas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 371 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Sopa da pedra
1h 30min
Sopa de bacalhau
40 Min
Feijoada de chocos
40 Min
Sopa de salmão
55 min
Sopa rica de peixe
2h 30min
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Caldeirada de Lulas
45min
Feijoada de chocos
45min
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55 min
Sopa de peixe e legumes
40 Min
Feijoada de polvo
1h 30min
Lulas recheadas
1 godz. 15 min