Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 500 g camarão c/ casca
- 700 g água, mais q.b. p/ cozer
- 50 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g tomate em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 1 malagueta cortada em rodelas (volitelně)
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 50 g massa tipo cotovelo
- 1000 g amêijoa limpa
- 500 g postas de bacalhau demolhado baixas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 371 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Sopa rica de peixe
2h 30 min
Sopa de bacalhau
40min
Douradas com açorda de coentros
45 min
Feijoada de buzinas
1h 30min
Chanfana de borrego
24h
Sopa do vidreiro
45 min
Poejada
45 min
Sopa de peixe alentejana
40min
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30min
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55min
Sopa de peixe e legumes
40min
Sopa de cação
40min