Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 500 g camarão c/ casca
- 700 g água, mais q.b. p/ cozer
- 50 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g tomate em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 1 malagueta cortada em rodelas (volitelně)
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 50 g massa tipo cotovelo
- 1000 g amêijoa limpa
- 500 g postas de bacalhau demolhado baixas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 371 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Feijoada de tamboril e camarão
30 min
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30 min
Sopa da pedra
1j 30 menit
Sopa de beldroegas e tomate
50 menit
Xarém do caldo da caldeirada
30 min
Sopa de peixe e legumes
40 min
Sopa rica de peixe
2j 30 menit
Canja de maruca
35 Min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 Min
Sopa de feijão branco e nabiças
50 menit
Misturas
1j
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55 Min