Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaseado blanco
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
Pasta de almendra
- 200 g de azúcar glas (y un poco más para trabajar la masa)
- 200 g de almendra molida
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 6 gotas de colorante alimentario verde
Relleno
- 250 g de azúcar glas
- 500 g de queso ricota de oveja
- 100 g de pepitas de chocolate negro
Montaje y decoración
-
1
bizcocho genovés cortado en tiras de 5 mm
nebo 24 bizcochos de soletilla - 60 g de agua
- 40 g de brandy
- 100 g de frutas confitadas variadas (naranja, calabazote, ciruela, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 85.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao a la veneciana con polenta
45 Min
Milhojas de crema y toffee
2 godz. 30 min
Mince pies
1 Std.
Soufflé al Grand Marnier®
1 Std.
Cuernos de gacela
1 Std. 30 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Crema de lima
2h 20 min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Mousse de frutos rojos
5h