Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
nebo 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
15
g de levadura prensada fresca
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 180 g de leche desnatada
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 50 g de queso parmesano cortado en trozos (3 cm)
-
50
g de queso fontina cortado en trozos (3 cm)
nebo 50 g de queso gruyère cortado en trozos (3 cm) - 80 g de mozzarella fresca escurrida cortada en cuartos
Terminación
- 80 g de queso gorgonzola cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9577 kJ / 2291 kcal
- Protein
- 105.1 g
- Sacharidy
- 302 g
- Tuk
- 73.65 g
- Vláknina
- 15.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza diavola
2h 15min
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Pizza estilo Chicago
1 godz. 5 min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Empanadillas de Lorca
2h
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 Min
Focaccia de Puglia
1h
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min