
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de avellanas tostadas
- 100 g de chocolate con leche y avellanas (en trozos)
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 350 g de leche entera
- 2 huevos
- 80 g de azúcar
- 20 g de cacao puro en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 421 kcal / 1761 kJ
- Protein
- 8.79 g
- Tuk
- 29.33 g
- Sacharidy
- 30.56 g
- Vláknina
- 1.83 g
Alternativní recepty
Petit fours de almendra
30min
Vasitos de crumble de chocolate y chile, reducción de frutos rojos y nata
4hod. 10min
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1hod. 30min
Helado de nata con láminas de chocolate
8hod. 30min
Helado mantecado de chocolate y café
4hod. 15min
Helados de pistacho y almendra
8hod. 30min
Helado de stracciatella
8hod. 15min
Helado de menta y chocolate
8hod. 15min
Helado de regaliz
4hod. 15min
Delicias turcas (Lokum) - Turquía
4hod. 30min
Helado de pistacho
8hod. 15min
Focaccia de Puglia
1hod.