Helado de gianduja

Helado de gianduja

4.7 40 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 15min.
6 raciones

Suroviny

  • 110 g de avellanas tostadas
  • 100 g de chocolate con leche y avellanas (en trozos)
  • 150 g de nata (35% de grasa)
  • 350 g de leche entera
  • 2 huevos
  • 80 g de azúcar
  • 20 g de cacao puro en polvo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 8.79 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tuk 29.33 g
Vláknina 1.83 g
Sacharidy 30.56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...