Hogaza rústica con centeno

Hogaza rústica con centeno

4.7 62 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 16hod.
18 rebanadas

Suroviny

Esponja
  • 60 g de harina de fuerza
  • 60 g de agua
  • 1 trozo de levadura prensada fresca (un dado de 1 cm)
Pan
  • 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 100 g de harina de centeno
  • 10 g de sal
  • 300 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • aceite de oliva para las manos

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 216.9 mg
Protein 2.7 g
Kalorie 354 kJ / 84 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 17.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...