![Hogaza rústica con centeno Hogaza rústica con centeno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E72896A-39BA-42C6-B9F5-50888D22473D/Derivates/21d24825-bd89-4b1c-9695-f41c70e3f101.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 60 g de harina de fuerza
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca (un dado de 1 cm)
Pan
- 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de centeno
- 10 g de sal
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- aceite de oliva para las manos
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 354 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 216.9 mg
Alternativní recepty
Masa madre de trigo
96 godz.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 godz. 50 min
Pan de frutas y frutos secos
2 Std. 55 Min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2j 15 menit
Pan integral con muesli
4h
Hogaza integral
5 Std.
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Pan integral de espelta y centeno
2j 15 menit
Pan integral con harina multicereales
3h 50min