Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 60 g de harina de fuerza
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca (un dado de 1 cm)
Pan
- 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de centeno
- 10 g de sal
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- aceite de oliva para las manos
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 354 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 216.9 mg
Alternativní recepty
Pan de frutas y frutos secos
2h 55min
Masa madre de trigo
96h
Pan integral con muesli
4 godz.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de nueces
3h 45 min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Pan de soda irlandés
35min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16 Std.
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min