Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de chocolate con leche en trozos
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharada de café soluble
- 150 g de leche condensada
- 100 g de queso cremoso
- 20 g de mantequilla
- 30 g de cacao puro en polvo para rebozar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 345 kJ / 83 kcal
- Protein
- 1.33 g
- Sacharidy
- 9.09 g
- Tuk
- 4.54 g
- Vláknina
- 0.87 g
Alternativní recepty
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Trufas de tiramisú
45min
Tejas de almendras
12 godz. 40 min
Helado de gianduja
8ωρ. 15 λεπτ.
Helado rápido de avellanas
5 min
Trufas de tiramisú
1 godz.
Trufas picantes de chocolate (Chocolat)
1h 20min
Crujiente de almendras
1 godz.
Trufas de chocolate blanco
1h 20min
Helado de canela
9 Std.
Trufas de ron y canela
1 godz. 15 min
Trufas de chocolate negro
4 Std. 30 Min