
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Romesco Sauce
- 6 ½ oz red bell pepper deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)
- 4 ½ oz fresh tomato halved (approx. 1 lg. tomato)
- 4 oz red onion unpeeled (½ lg. onion)
- 2 garlic cloves unpeeled
- 2 oz blanched almonds
- ½ oz sherry (volitelně)
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- ¼ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 2 tsp dried chili flakes
Meatballs
- 8 oz Italian sausage casing removed, cut into pieces
- 4 oz red onion (approx. ½ lg. onion)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat leaf parsley leaves only
- 1 oz stale bread torn into pieces (approx. 1 slice)
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground fennel
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 16 oz ground beef
- 1 oz olive oil to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 341.2 kcal / 1427.4 kJ
- Protein
- 14.1 g
- Tuk
- 28.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 318.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Hollandaise Sauce
15min
Quiche Lorraine
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Sous-vide Artichokes
55min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3hod.
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Leek Pie
1hod. 45min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2hod. 45min
Easy Cheese Souffles
1hod.
Ham and Béchamel Croquettes
9hod. 50min
Basil Pesto
10min