Pork Tenderloin with Cherry Sauce

Pork Tenderloin with Cherry Sauce

4.6 31 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • shallots in pieces
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • water
    8 oz
  • cherry jam
    2 oz
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • unsalted butter
    ½ oz
  • salt divided
    ½ tsp
  • ground black pepper divided
    ¼ tsp
  • pork tenderloin
    16 oz
  • baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise
    12 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • fresh cherries (volitelně) pitted, halved, to garnish
  • chopped parsley to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 25 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...