Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
nebo 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 696 mg
Alternativní recepty
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1 Std.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28hod. 20min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10 min
Mediterranean Chicken
35min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3h 5min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55sa