Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
nebo 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 696 mg
Alternativní recepty
Cochinita Pibil
4 Std.
Chicken Étouffée
1h 25min
Zachary Daiquiri
20 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Beef Lasagna
2h 5 min
Slow Cooked Chili con Carne
7 Std.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50 min
Banana Bread Maui
1 Std.
Thanksgiving Gravy
20 min