Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
nebo 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 696 mg
Alternativní recepty
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Beef Tostadas
1h 10 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Greek Stuffed Chicken
1sa 35 dk
Chicken Salad Sandwich
15min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min