Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g di lievito madre
nebo 10 g di lievito di birra fresco - 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele - 500 g di farina di semola di grano duro integrale
- 10 g di sale
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 776 kJ / 183 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 godz.
Baguette tradizionale
15h 35min
Mafalde siciliane
2h 15min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Panini alle erbe
3h 5min
Lievito madre
72j 15 menit
Muffolette
3h
Pane al semolino
4 godz.
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane pugliese
29h 20min
Pane siciliano
2h 45min