Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di nocciole sgusciate e spellate
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- 80 g di zucchero a velo
- 60 g di cioccolato al latte a pezzi
- 30 g di latte intero
- 3 albumi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1281.5 kJ / 306.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 43.4 mg
Alternativní recepty
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50min
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4h
Mousse di fragole (per 2 persone)
4 Std. 15 Min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Panna cotta
6h 30min
Trifle alle fragole
5h 30min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 30min
Semifreddo veloce al caffè
1h