Gluten Free Savory Crêpes with Seafood

Gluten Free Savory Crêpes with Seafood

4.1 7 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions

Suroviny

Crêpe Batter
  • large eggs
    3
  • salt
    1 tsp
  • whole milk
    10 ½ oz
  • rice flour
    5 ½ oz
  • salted butter room temperature
    2 oz
Filling
  • garlic cloves
    3
  • shallots halved
    3 oz
  • fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve
    1 oz
  • salted butter room temperature
    1 oz
  • seafood mix frozen
    18 oz
  • crème fraîche
    1 oz
  • salted butter
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21 g
Kalorie 1251 kJ / 358 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...