Zařízení & příslušenství
Peeler Warm Potato Salad
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (volitelně) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (volitelně) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
387.8 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
31.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Savory Three Cheese Tart
1hod. 50min.
Slow Cooked Beef Stroganoff
7hod.
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2hod. 30min.
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3hod. 35min.
Basic Parboiled White Rice
35min.
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1hod.
Mushroom Pie
1hod. 40min.
Steamed Frittata Egg Cups
45min.
Pork Gyro Phyllo Rolls
1hod.
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min.