![Peeler Warm Potato Salad Peeler Warm Potato Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ee11e945c05b0024a4135357b0578bbf/Derivates/55964b4809c0924e5f75a865c8a7cadc7f903615.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 42 oz water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (volitelně)
- 32 oz russet potatoes, divided, cut into pieces (2 in. wide)
- 10 oz beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (volitelně)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp whole grain Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 387.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Steamed Frankfurter Sausages
20min
Sautéing Turkey Cubes
Žádné hodnocení
Sautéing Shrimp
15 dk
Fresh Tomatillo Salsa
30 dk
Sautéing Chicken Strips
15 dk
Shredded Chicken Taco Filling
30 dk
Strawberry Vinaigrette
5 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 dk
Basic Farro
35min
Sautéed Cauliflower
25 dk
Turkish Eggs (Çılbır)
35min