Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 42 oz water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (volitelně)
- 32 oz russet potatoes, divided, cut into pieces (2 in. wide)
- 10 oz beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (volitelně)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp whole grain Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 387.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Cheese Wiz
10 Min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Lemon Pound Cake
2h
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Potato Gratin (TM6)
1h 10 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min