
Zařízení & příslušenství
Peeler Warm Potato Salad
Příprava 10min
Celkový 45min
6 portions
Suroviny
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (volitelně) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (volitelně) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
185.3 kcal /
775.2 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
5.1 g
Sacharidy
31.7 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sodík
387.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recept
USA
USA