Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo Gruyère, cortado em pedaços
- 500 g cebola, cortada em metades
- 30 g azeite
- 20 g manteiga
- ½ c. chá de sal, a gosto
- 2 pitadas de pimenta do reino preta em pó, a gosto
- 2 c. chá de farinha de trigo (10 g)
- 900 g água
-
1
cubo de caldo (para 0.5 l), de galinha ou carne
nebo 1 c. chá cheia de caldo caseiro, de galinha ou carne - 12 fatias de baguete levemente seca ou outro pão com casca dura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine de Frutas Vermelhas
Žádné hodnocení
Toast de avocado com ovo molet
15min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25 Min
Sorvete de mandioca e coco
Žádné hodnocení
Sopa de legumes
55min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Chutney de manga
1h 20min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Molho pesto de manjericão
10 min
Risoto com queijo parmesão
30min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5h 30min
Sopa de cebola gratinada
35min