Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 bifes de alcatra, finos (aprox. 15 cm x 8 cm x 1 cm cada)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino em pó
- 1 cenoura pequena, cortada em tiras
- 100 g vagens verdes
- ½ linguiça calabresa defumada, cortada em tiras
- 8 ramos de salsinha fresca
- 8 ramos de alecrim
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1000 g tomates maduros, cortados em pedaços
- 80 g vinho tinto, seco
- 750 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
2
c. chá de caldo de carne em pasta
nebo 2 c. chá de sal - 300 g arroz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2993 kJ / 716 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 39 g
- Sodík
- 399 mg
Alternativní recepty
Bobó de camarão
1 Std. 20 Min
Bolo de carne
1h 5min
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Feijão tropeiro
13ωρ. 15 λεπτ.
Sorvete de milho verde
8h 50min
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 Std. 20 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Coxas de frango com molho e purê de batata
1 Std. 15 Min
Creme de milho verde
25 min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min