Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g água
- 10 g fermento biológico seco
- 60 g açúcar demerara
- 600 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 90 g óleo de girassol
- 1 c. chá de sal
- 2 ovos inteiros
- 1 ovo batido
- 10 g sementes de gergelim
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 733.8 kJ / 175.4 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 105.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manteiga
Žádné hodnocení
Pão de alecrim recheado
Žádné hodnocení
Palha italiana
45min
Salpicão de frango com maçã
3j 10 menit
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
Žádné hodnocení
Pão de mandioquinha
1h 10min
Bolo de carne
1h 5min
Empadinha de palmito
1h
Leite de castanha-do-pará
8 Std. 15 Min
Suco verde
15min
Trança
2h 20 min
Ninhos da Páscoa de merengue
3h 20 min