Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g leite
- 4 ovos
- 60 - 100 açúcar
- 1 c. chá de sal
-
20
g fermento biológico fresco
nebo 20 g fermento biológico seco - 350 g farinha de trigo
- 170 g manteiga, cortada em pedaços
- q.b. manteiga para untar
- farinha de trigo para polvilhar
- 1 gema de ovo, ligeiramente batida
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g