Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 140 g water
-
300
g chapati flour
nebo 300 g bread flour (made up of 150 g white and 150 g wholemeal bread flours) - 30 g ghee
- 15 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Potato Filling
- 10 g fresh coriander leaves
- 50 g onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh green chillies, halved, deseeded if desired, to taste
- 20 g ghee, plus extra for frying
- ¼ tsp cumin seeds
- 1 tsp amchoor (mango powder)
- 150 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 80 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 11.5 g
Alternativní recepty
Dosa with spiced potato filling
17h 40 min
Coconut and Coriander Chutney
5 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Kheer with Dark Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Tarka Dal
9h 5min
Chapatis
1h 30min
Dhokla
30 min
Puri
35 min
Palak Paneer
45 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Paneer Makhani
1 Std.
Paneer
4h 30 min