Zařízení & příslušenství
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
487.1 mg
Protein
23.3 g
Kalorie
1892.8 kJ /
452.4 kcal
Tuk
27.3 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
10.2 g
Sacharidy
30.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebrate Spring
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min