![Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CAF5E08B-E3F0-40AF-9771-2E3163C001E3/Derivates/5fc87eae-7951-40d6-bd96-2399bbfc89a2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 garlic clove
- 80 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 400 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g new potatoes, cut in pieces (1 cm)
- 160 g fresh green peas
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 bay leaf
- 300 g cauliflower florets (2-3 cm)
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1892.8 kJ / 452.4 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 487.1 mg
Alternativní recepty
Beef Stroganoff
1h
Cottage Pie
1h 10min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Beef with Mushrooms
30min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Cacciatore
50min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Steak Provençal Pie
2h 15min