Zařízení & příslušenství
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
487.1 mg
Protein
23.3 g
Kalorie
1892.8 kJ /
452.4 kcal
Tuk
27.3 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
10.2 g
Sacharidy
30.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebrate Spring
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spring Chicken Casserole
1hod. 30min.
Beef-Ragout with Macaroni
30min.
Lamb and Green Bean Casserole
1hod. 10min.
Chicken and Vegetable Soup
1hod. 30min.
Beef Goulash
2hod. 45min.
Beef Stroganoff
1hod.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min.
Steak Provençal Pie
2hod. 15min.
Cottage Pie
1hod. 10min.
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min.
Creamy mustard chicken stew
40min.
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min.