Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate (es. prezzemolo, basilico, coriandolo, rosmarino, timo, etc.)
- 200 g di anacardi, non tostati e non salati, ammollati in acqua per almeno 8 ore (vedere consigli) e sciacquati
- 110 g di acqua
- 10 g di lievito alimentare in scaglie
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di olio neutro (es. olio di semi di lino o di cardo)
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- ½ - ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 10 fili di erba cipollina fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 6711 kJ / 1604 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 135 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 Min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Burger in agrodolce
1 Std. 10 Min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
2 Std. 10 Min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 Std.
Budino al cacao (vegan)
6u. 20min
Tapenade
10 Min
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Insalata russa vegana
45 Min
Lenticchie all'indiana
35 Min