Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2807 kJ / 671 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Muffin salati alle puntarelle e cappuccio rosso
1h
Millefoglie di crêpes di grano saraceno
40 min
Rosso burger
1sa 35 dk
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2h 20 min
Crespelle al riso farcite
2u. 50min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 min
Succo alla pera, cetrioli e insalata verde
12 Min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 min
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
1h 10 min
Focaccia libanese
3u. 30min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 min