Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2807 kJ / 671 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso integrale al pesto di rucola
45 Min
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 godz. 15 min
Sorbetto alla papaya
15min
Gnocchi di castagne ai funghi
1 Std. 5 Min
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Dado di pesce
Žádné hodnocení
Galette des rois al limone
2 godz. 30 min
Trionfo rosso agli aromi
1h
Lasagne valtellinesi
2h
Salsa selinuntina
15min
Falafel di fave e ceci
40min
Budino al pistacchio (vegan)
4sa 15 dk