Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2807 kJ / 671 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartufini alle mandorle (vegan)
55 Min
Cipolle al gratin
1 Std.
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 Std. 50 Min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 Min
Crêpes ai gamberi e crescione
1 Std. 30 Min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 Min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 Std. 35 Min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min