
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 213 kcal / 891 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 0.3 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Pane barese
6hod. 15min
Corona bordolese
5hod. 20min
Panini rosette
23hod. 20min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Panini all'olio
3hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min
Filone di sola semola
2hod. 50min