Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Pane al semolino
4 godz.
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane pugliese
29hod. 20min
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pane tipo ciabatta
26h
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane con farina di mais
5h 5min
Rosette
5 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min