Zařízení & příslušenství
Il pane di Altamura
Příprava 5min.
Celkový 4hod.
750 g
Suroviny
-
350 g di acqua
-
600 g di semola di grano duro + q.b.
-
10 g lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 pizzico zucchero
-
20 g di sale
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
7.2 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
48.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
40 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane al semolino
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane barese
6 Std. 15 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min