Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 160 g di zucchero
- 2 uova
- 180 g di ricotta
- 200 g di farina
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di crema gianduia, come da ricetta base
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella classica
55min
Merendine allo yogurt
30min
Ciambellone con crema all'arancia
55min
Plumcake alle mele
1h
Plumcake soffice
50min
Muffin
35min
Castagnole ripiene
14 godz.
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Bomboloni al forno
3h 35min
Torta stracciatella
50min
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h