Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 160 g di zucchero
- 2 uova
- 180 g di ricotta
- 200 g di farina
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di crema gianduia, come da ricetta base
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plumcake al caffè
45 Min
Ciambella allo zafferano
50 Min
Plumcake ripieni al gianduia
50 Min
Plumcake soffice
50 Min
Amandovolo
1 Std. 15 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 Min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Plumcake con cioccolato e pesche
55 Min
Plumcake ricotta, caffè e cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta stracciatella
50 Min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55 Min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1 Std. 10 Min