
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza
- 160 g di zucchero
- 2 uova
- 180 g di ricotta
- 200 g di farina
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di crema gianduia come da ricetta base
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 289 kcal / 1209 kJ
- Protein
- 7.1 g
- Tuk
- 9.4 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Merendine allo yogurt
30min
Plumcake integrale noci e cocco
55min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2hod. 50min
Plumcake al caffè
45min
Plumcake al cocco
55min
Muffin
35min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55min
Ciambella classica
55min
Plumcake soffice
50min
Torta al cocco
1hod.