Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 400 g espinafres descongelados bem espremidos
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1000 g batata cortada em cubos pequenos
- 30 g manteiga
- 30 g farinha
- 200 g leite evaporado
- Óleo q.b. p/ fritar
- 200 g massa folhada
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2354 kJ / 563 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de alho-francês, tomate e camarão
1h 30 min
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1h 15min
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Quiche de espinafres e bacon
1u. 20min
Tarte integral com molho de cebola
1h 10min
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20min
Quiche de espinafres com alho-francês
1h 10min
Tarte de camarão e ervilhas
1h 10min
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45 min
Tarte de alho-francês e fiambre
50min
Quiche de curgete
1 Std. 5 Min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1u.