Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 400 g espinafres descongelados bem espremidos
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1000 g batata cortada em cubos pequenos
- 30 g manteiga
- 30 g farinha
- 200 g leite evaporado
- Óleo q.b. p/ fritar
- 200 g massa folhada
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2354 kJ / 563 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau gratinado com couve
1h 35 min
Folhado de salmão
40min
Embrulhos de couve com salmão
1h
Empanada de carne e azeitonas
1h
Tarte de legumes
1h 15 min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45min
Cozer 200-400 g de bolbo de funcho em quartos
Žádné hodnocení
Mostarda de pimenta verde
Žádné hodnocení
Muffins de frango e batata-doce
1h 15 min
Crocante de frutos vermelhos
1h 30min
Empanadas de frango
2h 30 min
Empada de pato com alho francês
13h 10min