Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 400 g espinafres descongelados bem espremidos
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1000 g batata cortada em cubos pequenos
- 30 g manteiga
- 30 g farinha
- 200 g leite evaporado
- Óleo q.b. p/ fritar
- 200 g massa folhada
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2354 kJ / 563 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada de Páscoa
5 Std. 20 Min
Empada de galinha
2 Std.
Tarte de banana com crème fraîche
2 godz. 25 min
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1 Std.
Soufflé de legumes da época
2h 10min
Tacos de peixe com agrião
25 Min
Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão
40 Min
Baba ghanoush de abóbora
35 Min
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 Std. 30 Min
Empada de frango mediterrânica
50 Min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min