
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tomates (200 g unid. aprox.)
- 1 dente de alho
- 3 pés de hortelã fresca só as folhas
- 40 g azeite
- 300 g curgete cortada em cubos (1-2 cm)
- 1 - 2 pitadas de sal
- 100 g atum em lata, em óleo escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 218 kcal / 912 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 179 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de feijão, abacate e atum
20min
Lasanha de curgete low carb
45min
Salada niçoise
35min
Curgete com recheio de lulas
1hod. 20min
Vinagreta de iogurte
5min
Mini pizas de beringela
55min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10min
Legumes no forno com molho de iogurte e azeite aromatizado
1hod.
Salada de frango com quinoa, morangos e molho pesto
30min
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1hod. 15min
Batatas "fritas" saudáveis
40min
Beringela recheada com atum
1hod.