Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g batata cortada em pedaços
- 300 g cenoura cortadas em pedaços
- 700 g água
- 300 g ervilhas descongeladas
- 180 g carne de vitela
- 50 g azeite extra virgem
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 861.4 kJ / 205.9 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 69.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de pera e banana
5 Min
Puré de carne e espinafres
30 Min
Puré de peixe e legumes
35 Min
Puré de legumes com carne
40 λεπτ.
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
O 1º puré de pescada
30 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 Min
Puré de cenoura e batata
30 Min
Sopa para os mais pequenos
45min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
O 1º puré de carne
30 Min