
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
nebo 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimento verde cortado às rodelas
- 100 g pimento vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de peixe - 1 pitada de piripíri (volitelně)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro
- 4 pés de coentros só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 356 kcal / 1486 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Douradas ao vapor
40min
Caldeirada à algarvia
3hod.
Massa guisada com carne
45min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Jardineira de carne
1hod. 5min
Arroz de marisco
45min
Arroz de tomate
30min
Pescada com batatas ao vapor
40min
Caldeirada de Lulas
45min
Arroz de tamboril
35min
Arroz de pato
1hod. 5min
Arroz de polvo
1hod. 15min