Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
nebo 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimento verde cortado às rodelas
- 100 g pimento vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de peixe - 1 pitada de piripíri (volitelně)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro
- 4 pés de coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1486 kJ / 356 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa guisada com carne
45 Min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 menit
Caldeirada à algarvia
3sa
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Arroz de marisco
45 Min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Coelho à caramela
13 godz.
Caldeirada de bacalhau
40 min
Arroz de pato
1 godz. 5 min