Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso parmesano
- 200 g de harina
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 dientes de ajo
- 50 g de poro
- 80 g de zanahoria
- 30 g de apio
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ramita de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 30 g de puré de tomate
- 900 g de costillas de res, con hueso, en trozos pequeños
- 2 cditas de sal
- 350 g de vino tinto
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3347 kJ / 797 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Pay de pollo al chipotle
1 Std.
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Ceviche peruano
30 min
Pollo alla cacciatora
1 Std. 20 Min
Pay de arroz con carne
1 Std. 15 Min
Arroz y canicas de pollo rellenas de queso de cabra en salsa poblana
1 Std. 20 Min
Salmón Soufflé
1 Std.
Solomillo de cerdo con tocino
1 Std.
Filete relleno
40 Min
Frijol con puerco
35min
Fideos con chorizo
30 min