Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso parmesano
- 200 g de harina
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 dientes de ajo
- 50 g de poro
- 80 g de zanahoria
- 30 g de apio
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ramita de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 30 g de puré de tomate
- 900 g de costillas de res, con hueso, en trozos pequeños
- 2 cditas de sal
- 350 g de vino tinto
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3347 kJ / 797 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo
35min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20 min
Pollo frito y elote dulce
55 min
Chili con carne
30 min
Arroz frito
40 Min
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Costillas de cerdo agridulces
40 Min
Sopa Tex Mex de pavo
50min
Pappardelle al limón
45 min
Pollo agridulce con arroz
40 Min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 Min