Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de queso parmesano
- 35 g de tuétano, sin hueso
- 220 g de cebolla
- 350 g arroz para risotto
- 60 g vino blanco
- ½ g de azafrán
-
750
g de caldo de res
nebo 750 g de agua - 40 g de mantequilla, al tiempo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 697 kJ / 166 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cebolla caramelizada con queso de cabra
1u.
Hongos ostra y risotto de Champagne
35min
Risotto con parmesano
30 min
Vegetales gratinados con queso azul
1 godz. 30 min
Quiche lorraine
45min
Quiche lorraine
45min
Pappardelle con arúgula y requesón
1u.
Gnoccis con prosciutto
1 Std. 20 Min
Tarta tatin de jitomate
1h 10 min
Salsa de 4 quesos
20min
Baguette
3h 45min
Salsa pomodoro
40min