Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de queso parmesano
- 35 g de tuétano, sin hueso
- 220 g de cebolla
- 350 g arroz para risotto
- 60 g vino blanco
- ½ g de azafrán
-
750
g de caldo de res
nebo 750 g de agua - 40 g de mantequilla, al tiempo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 697 kJ / 166 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con poro y limón
25min
Risotto de alcachofa
25min
Quiche Lorraine
1h 20min
Risotto de calabacita
25min
Filete Wellington
2 godz. 10 min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50min
Soufflé de queso rápido
45min
Souffle de queso gruyere
40min
Risotto de calabacitas y espárragos
45min
Pappardelle al limón
45min
Risotto a la milanesa
30min
Risotto con parmesano
30min