Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gremolata
- 2 piezas de cáscara de limón amarillo, sin la parte blanca
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 pizca de romero seco u otras hierbas aromáticas
- ½ cucharadita de sal
- 4 pizcas de pimienta negra recién molida
Ossobuco a la milanesa
- 4 piezas de chambarete de res, en rebanadas, cortadas con el hueso (700 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de harina para rebozar
- 1 - 2 echalot (30 g)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1353 kJ / 324 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1sa
Res con almendras
40min
Estofado de res
1 godz. 40 min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2 Std. 40 Min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Risotto falso de cebada con pescado blanco
1h 5 min
Vitello Tonnato
3h 25 min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1h 30min
Pollo Cantones con vegetales
35min
Cerdo entomatado
50min
Stroganoff de res TM6
1sa
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min