芥菜干貝雞
TM6 TM5 TM31

芥菜干貝雞

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 新鮮芥菜, 取莖、切斜塊
  • 500 克 帶皮帶骨雞腿肉, 切塊(約5公分)
  • 10 克 油
  • 20 克 薑, 切絲
  • 10 - 15 粒 新鮮干貝 (選用小粒即可)
  • 20 克 米酒
  • 30 克 新鮮香菇, 切片
  • 2 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
  • 1 茶匙 枸杞, 用水沖洗
  • 800 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
674 kJ / 161 kcal
Protein
18.9 g
Sacharidy
3 g
Tuk
7.9 g
Vláknina
1.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty