
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 新鮮芥菜 取莖、切斜塊
- 500 克 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)
- 10 克 油
- 20 克 薑 切絲
- 10 - 15 粒 新鮮干貝 (選用小粒即可)
- 20 克 米酒
- 30 克 新鮮香菇 切片
- 2 茶匙 鹽 依個人喜好調整
- 1 茶匙 枸杞 用水沖洗
- 800 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 161 kcal / 674 kJ
- Protein
- 18.9 g
- Tuk
- 7.9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 1.1 g