Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 克 糖醋脆瓜 (含60克脆瓜湯汁),將湯汁與脆瓜分開
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 350 克 豬粗絞肉
- 20 克 醬油膏
- 50 克 水
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 926.5 kJ / 221.7 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 54.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 254.2 mg