Zařízení & příslušenství
醬燒雞塊
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)600 克
-
新鮮香菇 切塊(約2公分)100 克
-
蒜頭 切片50 克
-
新鮮紅辣椒 切片(約1公分)3 根
-
蔥 切段(約2公分)50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
番茄醬50 克
-
糖1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.55 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tuk
8.35 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
9.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan