Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 600 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3公分)
- 100 克 新鮮香菇, 切塊(約2公分)
- 50 克 蒜頭, 切片
- 3 根 新鮮紅辣椒, 切片(約1公分)
- 50 克 蔥, 切段(約2公分)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 蠔油
- 50 克 蕃茄醬
- 1 茶匙 糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 16.55 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 8.35 g
- Vláknina
- 2 g