醬燒雞塊

醬燒雞塊

2.2 6 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    600 克
  • 新鮮香菇 切塊(約2公分)
    100 克
  • 蒜頭 切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 切片(約1公分)
    3 根
  • 切段(約2公分)
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 番茄醬
    50 克
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.55 g
Kalorie 749 kJ / 179 kcal
Tuk 8.35 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 9.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...