Zařízení & příslušenství
番茄炒菇
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蔥 切段20 克
-
番茄 洗淨切塊270 克
-
雪白菇 切段160 克
-
鴻喜菇 洗淨切段160 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.753 g
Kalorie
259 kJ /
62 kcal
Tuk
3.065 g
Vláknina
3.45 g
Sacharidy
7.026 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan