Zařízení & příslušenství
照烧鸡肉卷饼
Příprava 30min.
Celkový 45min.
8 人份
Suroviny
烙饼
-
水100 克
-
精白面粉200 克
-
盐¼ 茶匙
-
油10 克
照烧鸡肉卷饼
-
鸡腿肉 去骨,切丝600 - 800 克
-
生抽30 克
-
老抽5 克
-
20 克 米酒日本清酒20 克
-
糖40 克
-
洋葱80 克
-
卡仕达酱适量
-
卷心菜 洗净,切丝2 - 3 片
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.2 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
24.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
悠闲下午茶
9 recepty/-ů
Čína
Čína