Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 克 面粉
- 50 克 糯米粉
- 2 颗 蛋
- 160 克 牛奶
- 1 茶匙 盐
- 100 克 葱, 切段(约5厘米)
- 140 克 中等大小的墨鱼, 切条
- 80 克 虾仁, 去肠泥洗净
- 40 克 蛤蜊, 取出蛤肉
- 100 克 韩式泡菜, 切条
- 20 克 红辣椒,长的, 去籽,斜切薄片
- 20 克 青椒, 去籽,斜切薄片
- 3 汤匙 油
- 3 茶匙 麻油
海鲜煎饼蘸酱
- 2 汤匙 生抽
- ½ 茶匙 醋
- ½ 茶匙 糖
- 1 汤匙 干辣椒碎
- 1 瓣 蒜头
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.3 g