
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange juice only (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 408.4 kcal / 1715.1 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 21.9 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Sodík
- 58.9 mg
Alternativní recepty
Spelt pastry
Žádné hodnocení
Orange and almond cake
2hod. 20min
Yoghurt cake
1hod. 40min
Raspberry cloud
12hod. 5min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Polenta, mandarin and almond cake
2hod. 35min
Ginger bundt cake
1hod.
Wholemeal spelt pastry
35min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1hod. 30min
Cherry and peach loaf
1hod. 55min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Pepita almond Florentines
1hod.