Zařízení & příslušenství
Rhubarb and blackberry breakfast tart
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 20min.
8 portions
Suroviny
Dough
-
cold water40 g
-
plain flour200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
blood orange zest only, no white pith (see Tips)1
-
salt1 pinch
-
unsalted butter90 g
-
egg1
Filling
-
raw almonds (see Tips)150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
raw sugar120 g
-
rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)350 g
-
blackberries, fresh or frozen100 g
-
egg lightly beaten1
Blood orange yoghurt
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
blood orange juice only (see Tips)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
55.4 mg
Protein
11 g
Kalorie
1719.7 kJ /
411 kcal
Tuk
20.3 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
49.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Prune jam
55 Min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Davidson plum cheesecake slice
2 Std. 45 Min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 Std.
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Kvass fermented beetroot salad
168 Std. 15 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Tiraccino
1 Std. 5 Min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 Min