Rhubarb and blackberry breakfast tart

Rhubarb and blackberry breakfast tart

5.0 19 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 2hod. 20min
8 portions

Suroviny

Dough
  • cold water
    40 g
  • plain flour
    200 g
  • raw sugar
    1 tbsp
  • blood orange zest only, no white pith (see Tips)
    1
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter
    90 g
  • egg
    1
Filling
  • raw almonds (see Tips)
    150 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • raw sugar
    120 g
  • rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
    350 g
  • blackberries, fresh or frozen
    100 g
  • egg lightly beaten
    1
Blood orange yoghurt
  • Greek-style natural yoghurt
    150 g
  • blood orange juice only (see Tips)
    1

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 411 kcal / 1719.7 kJ
Protein 11 g
Tuk 20.3 g
Sacharidy 49.2 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sodík 55.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...