Zařízení & příslušenství
Rhubarb and blackberry breakfast tart
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 20min.
8 portions
Suroviny
Dough
-
cold water40 g
-
plain flour200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
blood orange zest only, no white pith (see Tips)1
-
salt1 pinch
-
unsalted butter90 g
-
egg1
Filling
-
raw almonds (see Tips)150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
raw sugar120 g
-
rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)350 g
-
blackberries, fresh or frozen100 g
-
egg lightly beaten1
Blood orange yoghurt
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
blood orange juice only (see Tips)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
55.4 mg
Protein
11 g
Kalorie
1719.7 kJ /
411 kcal
Tuk
20.3 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
49.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tarte tatin
2hod.
Peach and plum upside-down cake
50min.
Fruity pear mince tarts
2hod. 30min.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min.
Vegetarian quiche
1hod. 55min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min.
Almond and pear tart
40min.
Spinach and feta galette
1hod. 50min.
Pear and chocolate frangipane
2hod.
Date and Orange Spread
40min.
Fruity pear mince tarts
2hod. 30min.
Apple, pear and bay leaf cake
1hod. 15min.