Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 58.9 mg
Alternativní recepty
Panforte
1 Std. 30 Min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25 min
Speculaas
1 Std.
Pâté en croûte
8h 45min
Almond and pear tart
40 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Stone fruit galettes
50 Min
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Pear and chocolate frangipane
2h