Rhubarb and blackberry breakfast tart

Rhubarb and blackberry breakfast tart

4.8 22 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 20min.
8 portions

Suroviny

Dough
  • cold water
    40 g
  • plain flour
    200 g
  • raw sugar
    1 tbsp
  • blood orange zest only, no white pith (see Tips)
    1
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter
    90 g
  • egg
    1
Filling
  • raw almonds (see Tips)
    150 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • raw sugar
    120 g
  • rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
    350 g
  • blackberries, fresh or frozen
    100 g
  • egg lightly beaten
    1
Blood orange yoghurt
  • Greek-style natural yoghurt
    150 g
  • blood orange juice only (see Tips)
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 55.4 mg
Protein 11 g
Kalorie 1719.7 kJ / 411 kcal
Tuk 20.3 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 49.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...