Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 58.9 mg
Alternativní recepty
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35 min
Apricot apple pie
1h 40 min
Polenta, mandarin and almond cake
2u. 35min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Peach and cardamom pie
1 Std. 35 Min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2u. 35min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Sweet spiced nuts
1h
Cherry clafoutis
1h 5min
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min
Orange and almond cake
2h 20min