
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 300 g frozen pitted cherries cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter for greasing
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 60 g dark chocolate plus extra shaved, for garnishing
- 800 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 80 g Kirsch
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 520.4 kcal / 2185.9 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 37.7 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Sodík
- 564.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fraisier sponge
30hod.
Home-style sponge cake
2hod. 30min
Jaffa madeleines
30min
Lemon and elderflower ombre cake
5hod. 30min
Polish doughnuts
2hod. 30min
Lamington swiss roll
25hod. 40min
Black forest cake
5hod.
Chocolate truffle cake
2hod. 15min
Chocolate volcanos
55min
Apple tea cakes
1hod. 10min
Lamingtons
1hod. 10min
Caribbean carrot cake
2hod. 10min