Zařízení & příslušenství
Black forest cake
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
12 portions
Suroviny
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
eggs separated3
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
dark chocolate plus extra shaved, for decorating60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)800 g
-
caster sugar1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kirsch80 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
564.5 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
2185.9 kJ /
520.4 kcal
Tuk
37.7 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
19.7 g
Sacharidy
41.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oktoberfest
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Honey cake
49 godz. 30 min
Profiteroles
2 godz.
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Elly Berryman's plum shortcake
1 godz.
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min
Black forest cake
5 godz.
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Apricot Danish slice
40 min
Honey ice cream
17 godz. 45 min