Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, for greasing
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 60 g dark chocolate, plus extra, shaved, for garnishing
- 800 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 80 g Kirsch
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185.9 kJ / 520.4 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 37.7 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 564.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate truffle cake
2h 15min
Hazelnut torte
3h 15min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Blackberry meringue cake
3h 55 min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Brioche fruit tarts
4h
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Apricot Danish slice
40min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min