Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- ¼ tsp grated nutmeg (optional)
- 80 g brown sugar, plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
- 2 fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 2 peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only (approx. 2-3 tsp)
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g milk (see Tips)
- 200 g wholemeal spelt flour
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 820.3 kJ / 195.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 124.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate and pear cake
1h 30min
Apple cake
1h
Almond and pear tart
40min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Apple cinnamon muffins
40min
Apple and date cake
1h 30min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min