
Zařízení & příslušenství
Peach and plum upside-down cake
Příprava 20min
Celkový 50min
12 portions
Suroviny
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing100 g
-
grated nutmeg (optional)¼ tsp
-
brown sugar plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)80 g
-
fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
fresh rosemary leaves only (approx. 2-3 tsp)1 - 2 sprigs
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)100 g
-
wholemeal spelt flour200 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
195.3 kcal /
820.3 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
9.9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sodík
124.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sweet Nourish
80 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland