Peach and plum upside-down cake

Peach and plum upside-down cake

4.0 32 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 50min
12 portions

Suroviny

  • extra virgin coconut oil plus extra for greasing
    100 g
  • grated nutmeg (optional)
    ¼ tsp
  • brown sugar plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
    80 g
  • fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
    2
  • peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
    2
  • fresh rosemary leaves only (approx. 2-3 tsp)
    1 - 2 sprigs
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • milk (see Tips)
    100 g
  • wholemeal spelt flour
    200 g
  • baking powder
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • Greek-style natural yoghurt to serve (optional)

Nutriční hodnoty na 1 portions

Kalorie 195.3 kcal / 820.3 kJ
Protein 3.8 g
Tuk 9.9 g
Sacharidy 22 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sodík 124.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...