Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de jambon cru, bien sec et dégraissé (2 tranches, coupées en deux)
- 400 g de chair de potiron, détaillée en dés
- 500 g d'eau
- 600 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type penne
- 50 g de petits pois frais, écossés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1596 kJ / 377 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30 min
Riz express aux légumes
25 min
Courgettes carbonara
35 min
Patoto petits pois jambon
30 min
Gratin de macaroni au bœuf et à la courge
1 Std. 35 Min
Penne à la crème de chou-fleur
1 Std.
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Nouilles sauce verte et rose
20min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20min
Risotto au potiron
35 min