Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de jambon cru, bien sec et dégraissé (2 tranches, coupées en deux)
- 400 g de chair de potiron, détaillée en dés
- 500 g d'eau
- 600 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type penne
- 50 g de petits pois frais, écossés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1596 kJ / 377 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon-épinard
25 min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Riz express aux légumes
25 min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25 min
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 min
Gratin de poulet aux carottes, millet et parmesan
1h
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Penne des montagnes et des plaines
35 Min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Nouilles sauce verte et rose
20 min