Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de jambon cru, bien sec et dégraissé (2 tranches, coupées en deux)
- 400 g de chair de potiron, détaillée en dés
- 500 g d'eau
- 600 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type penne
- 50 g de petits pois frais, écossés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1596 kJ / 377 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Risotto au potiron
35min
Riz express aux légumes
25min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Courgettes carbonara
35min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Gratin de macaroni au bœuf et à la courge
1 Std. 35 Min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35min
Macaroni aux 5 légumes colorés
40min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Nouilles sauce verte et rose
20min
Penne à la crème de chou-fleur
1h