Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g pistácio s/ casca
- 140 g sobras de pão cortado em pedaços
- 10 g manjericão
- 120 g leite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g talo de aipo
-
60
g bolbo de aipo cortado em pedaços
nebo 60 g nabo cortado em pedaços - 50 g manteiga
- 500 g carne de vaca picada
- 250 g carne de porco picada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ laranja, só a raspa
- 2 ovo
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 550 g massa folhada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 555 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Massa rica com vitela
50min
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
55min
Crepes com recheio de espargos
50min
Terrine de fígados e carne picada
13 Std.
Pudim de crepes com frango
1h 25min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Bolo Alasca
8h
Bolo merengado de avelã com natas e framboesa
35min
Almôndegas de frango em slow cooking com batatas
2 Std. 10 Min
Arroz de "pato" fingido com farinheira
1h 40min
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1h 5 min
Lombo de porco recheado
1h 30min