Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g atum fresco cortado em cubos, semicongelado
- 100 g cebolo
- 20 g filetes de anchova, em óleo escorridos (4 unid. aprox.)
- 1 c. chá de pimenta rosa
- Azeite q.b. p/ untar
- Manteiga q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 256.4 kJ / 61.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 85 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hambúrgueres de salmão
50min
Empadinhas de tomate e manjericão
1h 20min
Pão de sanduíche
50min
Almofadinhas de espinafres e queijo
40min
Creme de beterraba
5min
Borscht
50min
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Žádné hodnocení
Aveia overnight com bebida de cânhamo
24h
Piza de atum low carb
1h
Soufflé de chocolate
45min
Húmus com cenoura
20 min
Patê de azeitonas e amêndoas
5min