Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g atum fresco cortado em cubos, semicongelado
- 100 g cebolo
- 20 g filetes de anchova, em óleo escorridos (4 unid. aprox.)
- 1 c. chá de pimenta rosa
- Azeite q.b. p/ untar
- Manteiga q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 256.4 kJ / 61.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 85 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de salmão, espargos e ervilhas
30 min
Puré de grão com filetes de linguado
24 godz.
Calzones de espinafres e alcachofra
2h
Hambúrgueres de arroz
40 min
Húmus de cenoura
15min
Quiche de três tomates
1h 5 min
Pão árabe sem glúten
1u. 50min
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Tarte de beterraba e favas
1h 30min
Piza de feijão-verde e pesto
1h 45 min
Húmus de amêndoa
10min
Kimchi em tortilhas
96h