Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La crème amandine
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 200 g d'amandes en poudre
- 160 g de framboises fraîches (50-60 framboises env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1534 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux fraises
4 godz.
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Cake framboise-chocolat blanc
50 min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Muffins griottes et chocolat blanc
1h
Amandine à la cerise
2 Std.
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Gâteau léger aux framboises
1 Std. 40 Min
Tarte magique aux fraises
1 Std. 30 Min
Gâteau magique aux framboises
3 godz. 15 min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50 min