Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 100 g de beurre doux
- 185 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème Passion
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de jus de fruit de la Passion
- 60 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre doux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2062.6 kJ / 490.4 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 21.5 g
Alternativní recepty
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6u.
Mille-feuille pistache-framboise
1u. 45min
Tarte aux deux citrons sans gluten
3h
Tarte aux fraises et lemon curd
1u.
Dacquoise aux framboises
2u.
Bavarois à la mangue
7h
Royal au chocolat
3h 30min
Charlotte mangue-Passion
5h
Crème d'amande
10min
Tarte au citron
12h
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1u.
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min