Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 100 g de beurre doux
- 185 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème Passion
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de jus de fruit de la Passion
- 60 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre doux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2062.6 kJ / 490.4 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 21.5 g
Alternativní recepty
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 godz. 30 min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Trianon
3j
Mug cake aux poires et à la cannelle
25 Min
Framboisier
1 Std.
Charlotte chocolat-coco
12 godz.
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2 Std. 45 Min
Eclairs au gianduja et noisettes
4u. 15min
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50min
Manguier
5 Std.