
Zařízení & příslušenství
Gluten free chicken and leek pies
Příprava 40min
Celkový 3hod. 20min
6 portions
Suroviny
Pie filling
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved500 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
-
dried bay leaf1
-
skinless chicken thigh fillets700 g
-
salted butter60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
gluten free cornflour30 g
Pastry
-
cheddar cheese (mature)50 g
-
gluten free flour mix (see Tips)400 g
-
unsalted butter200 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
wholegrain mustard (gluten free)40 g
-
water3 tbsp
-
arrowroot flour for dusting
-
egg yolk1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
936.5 kcal /
3933.5 kJ
Protein
32.5 g
Tuk
60.3 g
Sacharidy
62.7 g
Vláknina
7.4 g
Nasycený tuk
35.4 g
Sodík
1330.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Good food, gluten free
94 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland